10 ползи от избелването на зъбите

Избелването на зъби става все по-популярно, тъй като мъжете и жените се стремят да имат усмивка на знаменитости, но ето и няколко предимства на това да имаш по-бели зъби:

  • Първо впечатление – всички ние вземаме бързи решения въз основа на първите впечатления и имайки увереност да се усмихваме, наистина може да ни помогне да направим добро първо впечатление. Подсъзнателно има по-голяма вероятност да харесаме човек, който има приятелско лице и хубава усмивка. По-белите зъби могат да ни дадат увереност, за да се чувстваме комфортно при запознанството ни с нови хора.

  • Да изглеждаме по-млади – свързваме белите зъби с младостта тъй като, колкото по-възрастните сме, толкова повече зъбите ни са били изложени на храни и напитки, които могат да ги оцветят. Пушенето също допринася за  пожълтяването на зъбите, което може да направи човек да изглежда по-стар, отколкото е в действителност. По-белите зъби ще ви накарат да изглеждате по-млади, от колкото всъщност сте.

  • Готови за пред камерата – много двойки, които се готвят да се оженят, биха могли да опитат избелване на зъбите, за да им помогне да изглеждат по най-добрия начин в този важен ден. Независимо от случая, правите с няколко нюанса по-бели зъби могат да помогнат на човек да се чувства готов за пред камерата или фотоапарата.

  • Подобрява здравето на устата – след като човек е инвестирал време и пари, за избелване на зъбите си е по-вероятно да се грижи добре за тях, за да ги запази по-дълго време в оптимално състояние. Редовното четкане, почистването с конец и посещението при зъболекаря не само ще ви помогне да запазите зъбите си бели, но и ще подобрите цялостното здраве на устата си.

  • Повишено самочувствие – много хора установяват, че тяхното самочувствие се повишава, когато се чувстват уверени във външния си вид и това включва по-белите зъби.

  • Чувствате се по-щастливи – когато се усмихваме, тялото ни произвежда ендорфини, които са хормоните на щастието. Наличието на чисти и бели зъби може да насърчи човек да се усмихва по-често като по този начин помага да се освободят тези фантастични хормони.

  • Без хирургическа намеса – избелването на зъбите може да се извърши и в обедната почивка. Сесиите могат да се провеждат редовно, така че белотата да се развива постепенно.

  • Достъпно – избелването на зъбите е достъпно и може да доведе до почти непосредствени резултати. Ако човек е недоволен от начина, по който зъбите му изглеждат – избелването е може би първата опция, която ще опита.

  • Истински усмивки – повечето хора могат да забележат една фалшива усмивка на голямо разстояние – но с бели зъби означава, че усмивките вероятно ще са естествени и затова ще изглеждат истински.

  • Перспектива за работа – знаейки, че зъбите му са бели ще даде на човек способността да говори с увереност. Това може да бъде от решаващо значение – при обстоятелства като интервю за работа, където кандидатът ще има кратък период от време, за да обясни на провеждащия интервюто защо е най-добрият кандидат за работата.

Не се колебайте да разгледате нашите продукти за по-бяла и уверена усмивка.

Изчерпан
12.00лв.
-12%
-50%
-20%
-43%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *