Доставка

Доставяме в цяла България. Цената на доставката е 5лв. до Офис на Еконт и 6.50лв. до ваш адрес! Моля, вижте по-долу сроковете за доставка.

Да разбира се! Вашата пратка ще бъде доставена на посочения в момента на покупката адрес или офис на куриер.

Ще получите смс за получаване. Ако не сте вкъщи по време на доставката, вашата пратка ще бъде пренасочена към местния офис.

Клиентите могат да поръчват продукти от електронния магазин multismile.eu – 24 ч. в денонощието, 7 (седем) дни в седмицата. Поръчките се обработват всеки делничен ден от 10:00 ч. до 18:00 ч. 

При правенето на поръчката може да посочите офис на ЕКОНТ, който е удобен за Вас или адрес, на който искате да получите пратката.

Всяка заявка направена от Вас, ще Ви бъде доставена не по-късно от 2* работни дни от дата на потвърждаване на поръчката на посоченият от Вас адрес.

*В някои населени места може да има разлика според разноса на куриерските фирми.

Ако въведете грешен или непълен адрес за доставка, трябва да ни изпратите имейл до 30 минути след покупката. Не можем да гарантираме на 100%, че промените ще бъдат приети. Моля уверете се, че сте прегледали всички данни  за поръчката си, преди да потвърдите плащането.

Изпратете ни запитване чрез нашата страница за контакти или ни пишете на multismileeu@gmail.com. Така че екипът ни за обслужване на клиенти може да Ви помогне възможно най-бързо, моля, включете Вашия номер на поръчкаta, Вашето пълно име, Адрес за доставка, изображение на продукта, който сте получили и опишете проблема с Вашата поръчка.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.